ΣΕΡΡΕΣ: Απονομή στους ολυμπιονίκες της Ρομποτικής (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Απονομή στους ολυμπιονίκες της Ρομποτικής (ΦΩΤΟ)

Τους Ολυμπιακούς τίτλους στους Σερραίους αθλητές, που διακρίθηκαν στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής, απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος σήμερα 21-2-2024.

Στην τελετή της απονομής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών, οι έφηβοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους που απέσπασαν Πανελλήνια και Ολυμπιακά μετάλλια.

Ο κ. Σπυρόπουλος συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις σπουδαίες Ολυμπιακές επιτυχίες τους. Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Ρομποτικής και του αντίστοιχου τμήματος του Πανσερραϊκού.

Παράλληλα, εξήρε την προσφορά του ομίλου ΙΤΑ και της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ, μεγάλων χορηγών της Διεθνούς Ολυμπιάδας, τονίζοντας τη διαρκή προσφορά τους στην καινοτόμα ανάπτυξη του νομού Σερρών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Ρομποτικής, Μανώλης Τσελέπης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη, τον όμιλο ΙΤΑ και τη ΘΕΡΜΗ ΣΕΕΡΩΝ για την έμπρακτη στήριξη, με αποτέλεσμα την ξεχωριστή θέση των Σερρών, στον χάρτη της Αθλητικής Ρομποτικής.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ, Ιωάννης Μυλωνάκης σημείωσε ότι ο όμιλος και οι εταιρίες του στηρίζουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, βλέποντας στο μέλλον και επενδύοντας στη γνώση για τις νεότερες γενιές.

Πηγή: OLANEA.GR

IN.TE.SO. Team
INTESO.ORG
Logo