Έλα Μαζί μας

O Όμιλος INformation TEchology SOciety – IN.TE.SO. δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ομαλή ένταξη στη νέα κοινωνία που γεννιέται, στη Κοινωνία της Πληροφορίας ( ΚτΠ) η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του ανεπτυγμένου κόσμου. Ιδρύθηκε από επαγγελματίες σε διάφορους τομείς που τους ενώνει ο κοινός τους στόχος…η συνεχής εξέλιξη και η θέληση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολό.

Πιστεύουμε σε μια κοινωνία που όχι μόνο θα εφευρίσκει καινοτομίες αλλά θα πρέπει και να τις εφαρμόζει.
Ως χώρα δεν πάσχουμε στην έρευνα, αλλά στη μεταφορά της τεχνογνωσίας από την θεωρία στην πράξη.
Οφείλουμε να εφαρμόζουμε καινοτόμες μεθόδους σε μικρή ή μεγάλη έκταση, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε με ενημέρωση και μετεκπαίδευση.

Όσο περισσότερο συνεργαζόμαστε μεταξύ μας, τόσο ισχυρότερη είναι η κοινωνία των netizen!

Ανάπτυξη δεξιοτήτων

Οι έντονες, ομαδικές εμπειρίες μας θα σου προσφέρουν προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον που σου δίνει τη δυνατότητα για προσωπική βελτίωση.

Διαχρονικές συνδέσεις & φιλίες

Κάνοντας εγγραφή στον IN.TE.SO., γίνεσαι ένα από τα 700+ μέλη σε όλο τον κόσμο. Συνδέσου με τους ομοϊδεάτες νέους που είναι τόσο παθιασμένοι με τα παγκόσμια ζητήματα όπως εσύ.

To αντίκτυπό σου στον κόσμο

Ως μέλος του IN.TE.SO. , οι ενέργειές σου έχουν άμεσο αντίκτυπο στους ανθρώπους γύρω σου. Από την επίδρασή σου στα άλλα μέλη ως την αλλαγή στις κοινότητες, οι ευκαιρίες να διαμορφώσεις τον κόσμο είναι ατελείωτες και εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα.

Γιατί να γίνεις Netizen ;

Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μπορεί να αναπτυχθεί σε όλους. Με τη συμμετοχή σου ως μέλος, θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις αυτές τις ηγετικές ιδιότητες μέσω εθελοντισμού για μια ομάδα του IN.TE.SO. σε τοπικό επίπεδο.

Στον οργανισμό IN.TE.SO. , θα βρεθείς στη θέση να ηγείσε σε ομάδες, παρέχοντας σου την εμπειρία της ηγεσίας και πώς μπορείς να ενισχύσεις τους άλλους.

Ως μέλος, θα σου προσφέρουμε έργα και καθήκοντα που θα απαιτούν από εσένα να σκέφτεσαι έξω από το κουτί, να αναλάβεις κινδύνους και τελικά, να είσαι προσανατολισμένος προς την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Θα γίνεις ένας πολίτης του κόσμου και θα είσαι μέλος της κοινότητας που αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βελτίωση του κόσμου.

Μέσα από τις εμπειρίες που κερδίζεις ως μέλος, θα αποκτήσεις περισσότερη αυτογνωσία σχετικά με τις κλίσεις, τις αξίες σου και θα βρεις τον εαυτό σου στη διαδικασία.

Γιατί να γίνεις Εθελοντής;

Υπάρχει πάντα κάτι νέο να κάνουμε
Η τεράστια ποικιλία έργων με τα οποία ασχολείται ο IN.TE.SO. , κάνει την ενασχόληση μαζί τους μία ενδιαφέρουσα περιπέτεια για όλους.

Δικτυωνόμαστε ασυνήθιστα γρήγορα
Δημιουργούμε δίκτυα ανθρώπων και οργανισμών που θέλουν να λύσουν προβλήματα: αυτό που λέμε εμείς κοινότητες. Συνεργαζόμαστε μαζί τους και κερδίζουμε από την εμπειρία τους.

Εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας
Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αυξάνουμε τις γνώσεις μας πάνω στον τομέα απασχόλησης ή εκπαίδευσης μας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να εφαρμόσουμε αυτήν την γνώση άμεσα. Αυτό προσφέρουμε στον IN.TE.SO. , τη δυνατότητα όχι μόνο να αποκτήσουμε νέες και να εμπλουτίσουμε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις μας αλλά και να τις εφαρμόσουμε άμεσα.

Κερδίζουμε εμπειρία
Μέσα από τον εθελοντισμό στον IN.TE.SO. παίρνουμε επαγγελματική εμπειρία στον τομέα ειδίκευσης μας και έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε, να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε νέα πεδία.

Αναπτύσσουμε δεξιότητες
Ως μέλη αυτόνομης ομάδας αναπτύσσουμε ικανότητες οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες και στην επαγγελματική μας ζωή, όπως: η ανάληψη πρωτοβουλιών και ευθυνών, ομαδικότητα, διαχείριση micro-projects κλπ.

Βρισκόμαστε σε ένα δυναμικό περιβάλλον
Τέλος, ο IN.TE.SO. είναι ένα δυναμικό αλλά και φιλικό περιβάλλον όπου όλοι μπορούμε να εκφράσουμε την δημιουργικότητά μας και να εξελιχτούμε ενώ παράλληλα προσφέρουμε στην κοινωνία.

Αναζητούμε ανθρώπους γεμάτους όρεξη για δημιουργία που να μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα: έναν κόσμο όπου η τεχνολογία αποτελεί εργαλείο ευημερίας για όλους, ώστε να μεγαλώσει η ομάδα μας και να καταφέρουμε περισσότερα, μαζί!

INTESO.ORG
Logo