Ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής Ολυμπιακών τίτλων στους Σερραίους Αθλητές Ρομποτικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, απονέμει σήμερα, στις 21 Φεβρουαρίου 2024, τους Ολυμπιακούς τίτλους στους Σερραίους αθλητές που ξεχώρισαν στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του Διοικητηρίου των Σερρών, όπου οι νεαροί αθλητές παρουσιάζουν τα έργα τους που κέρδισαν επαίνους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Σπυρόπουλος συγχαίρει τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς αγώνες Ρομποτικής. Επίσης, αναφέρει τη σημαντική συνεισφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Ρομποτικής και του Πανσερραϊκού στην προώθηση του αθλήματος.

Αναγνωρίζει επίσης την υποστήριξη που προσφέρουν ο Όμιλος ΙΤΑ και η ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ στη Διεθνή Ολυμπιάδα, επισημαίνοντας τον ρόλο τους στη συνεχή ανάπτυξη του νομού Σερρών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Ρομποτικής, Μανώλης Τσελέπης, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Αντιπεριφερειάρχη, τον όμιλο ΙΤΑ και τη ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ για τη στήριξή τους προς τον αθλητισμό.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ, Ιωάννης Μυλωνάκης, υπογραμμίζει τη δέσμευση του ομίλου και των εταιριών του στην υποστήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού, καθώς και τη στρατηγική επένδυσή τους στην εκπαίδευση των νέων.

 

IN.TE.SO. Team
INTESO.ORG
Logo