Εφαρμογή για την οδηγική συμπεριφορά!

Μετά την παγκόσμια διάκριση της Εθνικής Ελλάδος και την βράβευση της Εθνική μας Ομάδος και του 10χρονου Σερραίου Απόλλωνα Τσελέπη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομπότ IRO 2019 ο οργανισμός ΙΝ.ΤΕ.SO την Κυριακή 26-1-20 και τις ώρες απο 12.00 εως 16.00 θα θέσει πιλοτικά την πρώτη Ελληνική εφαρμογή στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ για την ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Πρόκειται για μια εφαρμογή προσομοίωσης οδηγικής συμπεριφοράς η οποία αναπτύχθηκε από τα μέλη του οργανισμού για την οποία αφιερώθηκαν απεριόριστες ώρες εθελοντικής εργασίας.

Σκοπός και στόχος είναι εντός του επόμενου μήνα να δημιουργηθεί το πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα οδηγικής συμπεριφοράς με σκοπό την σωστή βιωματική εκπαίδευση σε όλες τις ηλικίες, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία της προσομοίωσης της οργάνωσης, ώστε ειδικά οι νέοι να μπαίνουν από μικροί στο πνεύμα και να αναβαθμιστεί το επίπεδο των Ελλήνων οδηγών, αφού οι αριθμοί των ατυχημάτων είναι τραγικοί με περισσότερους νεκρούς ετησίως από τους πολέμους στην Συρία και την Λιβύη ταυτοχρόνως.

Η εφαρμογή έχει παρουσιαστεί ήδη στον Υφυπ Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού όπως είπε το πρόβλημα της οδηγικής συμπεριφοράς ειδικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι εμφανές με τεράστιο αριθμό ατυχημάτων.
Στις προθέσεις του υφυπουργού είναι να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή και στο Rally Acropolis μιας και στόχος του είναι να επιστρέψει η παγκόσμια διοργάνωση στα Ελληνικά χώματα.

Περδικίδης Βασίλειος
Πηγή: Otavoice

Gregory
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

INTESO.ORG
Logo