Το 7ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποσοσφαίρου 2020 διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι με κατασκευές «αθλητική ρομποτική ποδοσφαίρου »

Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΌΓΩ COVID-19 θα πραγματοποιήσει τo *Tournament Rοbotic Football M.G.S.P* στους μικρούς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο του *7ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου 2020* Στις εγκαταστάσεις του τμήματος της *Rοbotic Football M.G.S PANSERRAIKOS*

Στις 15, 16 και 19 Οκτωβρίου το τμήμα αθλητικής ρομποτικής του Πανσερραικού,η ΠΡΑΞΙΣ ο οργανισμός INTESO, οργανώνει βιωματικό εργαστήρι με κατασκευές «αθλητική ρομποτική ποδοσφαίρου » , για νέες και νέους της τοπικής κοινωνίας και παιδιών προσφύγων.

Τα robo-kit, εξοπλισμός εκπαιδευτικού σύστημτος, αποτελούν χορηγία της ΘΕΡΜΗΣ- ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι νέες και οι νέοι το περιβάλλον της αθλητικής ρομποτικής ποδοσφαίρου και να δημιουργήσουν αθλητές-ρομπότ βασισμένα στις ηθικές αρχές και αξίες της διαπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης.

Αυτόν τον Οκτώβριο το #FootballPeople επιστρέφει!

Από τις 8 έως τις 22 Οκτωβρίου η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης “Football People Weeks” θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.

Ο διεθνής οργανισμός FARE πραγματοποιεί για μια ακόμη χρονιά, τη μεγαλύτερη εκστρατεία-πρωτοβουλία για κοινωνική αλλαγή και ποικιλομορφία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. O οργανισμός FARE καταπολεμά την ανισότητα στο ποδόσφαιρο και φέρνει την κοινωνική αλλαγή μέσω του αθλητισμού, το #FootballPeople είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε ενάντια στον ρατσισμό, το σεξισμό, την ομοφοβία και για την ένταξη, την ποικιλομορφία και την αλλαγή».

Η εβδομάδα ποδοσφαίρου ενώνει τους υποστηρικτές, τους συλλόγους, τους παίκτες, τις μειονοτικές ομάδες και τις κοινότητες για να υπερασπιστούν την ισότητα και συμπερίληψη. Ο FARE επιβεβαιώνει ότι οι ακτιβιστές του #Football People είναι ενωμένοι στην αγάπη τους για το παιχνίδι και η πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών αλλαγών.

Η πόλη των Σερρών είναι ένα από τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκστρατεία.

 

Και φέτος , Αυτόν το Οκτώβριο #footballpeople κυκλοφορεί!!!

8 έως 22 Οκτωβρίου 2020

Με εκδηλώσεις που προωθούν την συμπερίληψη, την ένταξη και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα στο ποδόσφαιρο

Ένα καινοτόμο Εργαστήρι ρομποτικής και αθλητισμού έρχεται αυτή την εβδομάδα στις Σέρρες

 

Κατά τη διάρκεια των #footballpeople, από τις 8 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου, υλοποιούνται εκδηλώσεις για την προώθηση της ένταξης και του σεβασμού της διαφορετικότητας στο ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον κόσμο! , και για την Ελλάδα στην πόλη των Σερρών.

Το δίκτυο FARE και η PRAXIS-GREECE , καταπολεμούν τις ανισότητες και τις διακρίσεις, ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη και ενημερώνουν αξιοποιώντας την ευκαιρία #footballpeople για να κοινωνικές αλλαγές και αλλαγές στην νοοτροπία, με συνεργασίες με υποστηρικτές, αθλητικών σωματείων, αθλητές /ποδοσφαιριστές , ομάδες μειονοτήτων και τοπικές κοινότητες.

 

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται εργαστήρι ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, από τις 10 το πρωί.

Η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός με το τμήμα του «Athletic Robotics» θα πραγματοποιησει αυτό το εργαστήρι στο οποίο λαμβάνουν μέρος Σερραίοι αθλητές και νέοι πρόσφυγες Yezidi. Και οι δύο θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν «αθλητές ρομπότ», θα μάθουν επίσης για τα αθλήματα του μέλλοντος και την εφαρμογή της ρομποτικής στον αθλητισμό.

 

Αυτή η πρωτοβουλία: “Football and diversity in Digital era” διοργανώνεται από την PRAXIS, το FARE Network σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής ρομποτικής του Πανσερραϊκού και τον οργανισμό INTESO.

O εκπαιδευτικός εξοπλισμός robo-kits , χρηματοδοτείται από το “THERMIE-TELEHERMASI SERRES“.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εθελοντές της Praxis στη διεύθυνση evspraxis@gmail.com .

Μπορείτε επίσης να βρείτε οποιαδήποτε νέα σχετικά με την εκδήλωση ποδοσφαιρικών ατόμων σε κοινωνικά δίκτυα με το #FootballPeople που μπορείτε επίσης να μοιραστείτε στο twitter ή στο facebook σας.

 

mail : evspraxis@gmail.com #footballpeople

 

This October #footballpeople has been launched!

With events about difference and inclusion in football between October 8th to October 22th

Workshop on robotics and athletics coming this week in Serres

 

“Football and diversity in Digital era”

 

During the #footballpeople , from october 8th to october 22th, several events are planned to promote inclusion and respect of difference in football. Fare network, who fights against inequalities and discriminations, hopes to use this opportunity to bring social changes and changes of minds with partnerships with supporters, clubs, players, minority groups, and communities.

 

From October 15th to October 19th, a workshop will take place in Serres Circuit Center, starting at 10 in the morning. The local football team Panseraikos with the department of “Athletic Robotics” will propose a workshop aimed at local athletes and young refugees. Both will create and work on “robot athletes” and also learn about sports of the future and the application of robotics in sports.

 

This experiment is organised by Praxis, Fare Network in collaboration with the sports robotics department of Panserraikos and the INTESO organization. The robo-kits, equipment of the educational system, are sponsored by “THERMIE-TELEHERMASI SERRES”.

For more information please contact Praxis volunteers at evspraxis@gmail.com. You can also find any news about the Football people event on social networks with the hashtag #FootballPeople that you can also share on your twitter or facebook.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε το νέο της σχέδιο δράσης κατά του ρατσισμού στο Βέλγιο με την υποστήριξη της FIFA. Το σχέδιο δράσης που παρουσιάστηκε στο Molenbeek, και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Επιτροπή σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τις ανισότητες στην ευρωπαϊκή κοινωνία.
Η FIFA συνεργάζεται στενά με την Επιτροπή στο θέμα της καταπολέμησης των διακρίσεων και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον. Εκτός από τη διοργάνωση της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η FIFA εκπροσωπήθηκε από τον πρώην επιθετικό του Βελγίου και τον θρύλο της FIFA Mbo Mpenza, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του ρατσισμού στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης.

Ο Μπέντσα εξέφρασε την πίστη του στον αντίκτυπο του σχεδίου δράσης: «Όταν βλέπετε ότι εμπλέκεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με τη FIFA, δείχνει ότι ο αθλητισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα. ”

Η Ευρωπαϊκή Επίτροπος για την Ισότητα Helena Dalli ήταν ξεκάθαρη για τους στόχους του σχεδίου δράσης. «Κανείς δεν είναι γεννημένος ρατσιστής», είπε. «Πρέπει να δώσουμε έμφαση στον αθλητισμό και στο σχολικό πρόγραμμα σπουδών. Πρέπει να συνεργαστούμε με τα σχολεία, ώστε τα παιδιά να μπορούν να «μάθουν» τα στερεότυπα που ακούνε από την κοινωνία και τους γύρω τους.

 

https://www.fifa.com/who-we-are/news/fifa-and-european-commission-working-together-to-take-action-against-racism#the-launch-of-the-anti-racism-action-plan

https://www.fifa.com/who-we-are/news/stop-racism-stop-violence

#stopracism #stopdiscrimination #stopviolence

 

IN.TE.SO. Team
INTESO.ORG
Logo