Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Νέο τμήμα «αθλητικής ρομποτικής»

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός δημιούργησε ένα νέο τμήμα αθλητικού, επιστημονικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος με κύριο αντικείμενο την αθλητική ρομποτική.

Ένα καινοτόμο τμήμα του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού με στόχο της διείσδυση στο παγκόσμιο κίνημα της ρομποτικής στα σπορ το οποία εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς.

Η ρομποτική αποτελεί την τεχνολογία του μέλλοντος και η αθλητική ρομποτική φέρνει  την εξέλιξη προσφέροντας στα παιδιά και στους νεαρούς επιστήμονες την δυνατότητα νέων τρόπων προπόνησης – μάθησης, σκέψης και πειραματισμού, δημιουργώντας τεχνολογικά διαγωνιστικά θαύματα, συνδυάζοντας την μηχανική, τον προγραμματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη.

 

Στο πρωτοποριακό αυτό βήμα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, έφορος αναλαμβάνει ο Γιώργος Πασχάλης, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των αθλητών ρομπότ και την υποστήριξη του επίσημου φορέα αθλητών ρομπότ  ΙΝ.ΤΕ.SΟ. Με ανακοίνωση του ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός υπογραμμίζει ότι στόχος του τμήματος είναι η διάδοση του αθλητισμού διαμέσου των νέων τεχνολογιών, οι διεθνείς διακρίσεις των Ελλήνων Αθλητών ρομπότ του συλλόγου στην επόμενη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομπότ I.R.O και η υποστήριξη της τεχνολογικής αθλητικής εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας στους νέους των Σερρών που επιθυμούν να βρεθούν δίπλα στο σύλλογο με σκοπό την παγκόσμια απήχηση.

 

Gregory
INTESO.ORG
Logo